21 feb. 2013

Hotelul PRAID-TINUTUL SECUIESC,HARGHITA- WEEKEND LA SCHI IN HARGHITA

HOTELUL PRAID se afla in TINUTUL SECUIESC, adica in HATGHITA. Mi s-a parut interesanta una dintre ofertele lor. Pentru acest weekend va puteti indrepta spre HARGHITA. Aici veti gasi o oferta reusita pentru ski. Conditiile sunt foarte bune si privelistile deosebite.

HOTELUL PRAID este situat chiar in centrul statiunii PRAID din HARGHITA.

HOTELUL PRAID are un bonus pentru cei care ajung aici. foarte aproape de hotel  cam la 500 de metri distanta se afla cunoscuta SALINA PRAID.
oferte cazare 2013 hotel praid harghita

Cei care au aflat de beneficiile salinei revin a doua si chiar a treia oara pentru tratamentele balneare de aici. Pe langa salina aici ne vom putea balaci si la strandul  sarat.

Statiunea PRAID este situata pe valea TARNAVEI MICI la poalele MUNTILOR GURGHIU. De asemenea este una din statiunile care sepot lauda fara falsa modestie ca se afla la granita dintre doua judete, HATGHITA si TARGU MURES.

Sa vedem oferta celor de la HOTELUL PRAID. Pachetul de  WEEKEND LA SKI cuprinde la alegere trei sau patru zile iar preturile sunt avantajoase.

PACHET 2 nopti -pret 17O de ron/persoana

PACHET 3 nopti- pret 240 de ron/persoana.

Copiii de la 1 la 5 ani beneficiaza de cazare gratuita daca vor fi cazati impreuna cu parintii lor intr-o CAMERA DOUBLE. Copiii de la 6 ani beneficiaza si ei de gratuitate de 50%. Asta daca se  cazeaza cu parintii intr-un APARTAMENT. Pe langa oferta de cazare ei vor beneficia si de o reducere la masa.

Si da, aici gasim restaurantul PRAID care ne ademeneste cu cele doua saloane unde pot incapea 150 de persoane.

Si ce poate fi mai placut decat sa iti gadili papilele gustative cu minunate delicii culinare secuiesti, mancare ardeleneasca si pentru doritori mancare internationala. Turistii sunt interesati de faptul ca s-a redeschis la cererea clientilor mica pizzerie acolo unde poti manca o pizza made in HARGHITA.

Barbatii vor fi incantati de vinul fiert si palinca ardeleneasca. Gazdele au pregatit turistilor surprize din partea casei la pachetele de doua si trei nopti. Si acest PACHET de WEEKEND la SKI IN HARGHITA este valabil pina la 31 martie. 2013.

Sa mergem si la plimbare. Sportivii vor putea schia pe  cele 4 pirtii cu grad de dificultate de la usor, mediu si avansat.

Avem urmatoarele pirtii pe care ne putem demonstra talentele si abilitatile sportive.

havas bucin partie schi hotel praid harghita
PARTIA ALUNIS-SOVATA cu cel mai mare grad de dificultate. Dar gasim aici si telefericul. Aceasta partie are 1.100m.

PARTIA BOGDAN-BUCIN-aceasta este cea mai linga partie de ski are un grad de dificultate mediu si mai gasim si teleski.

PARTIA HAVAS-BUCIN este recomandata schiorilor amatori, incepatorilor si celor care vin sa schieze cu toata familia. Este spectaculoasa noaptea pentru ca are montata o nocturna si alt teleschi.

Copiii se vor bucura sa gaseasca la hotelul PRAID un spatiu de joaca nou amenajat. Si nici parintii nu au fost uitati si ei vor gasi unspatiu de odihna si relaxare.

In statiunea PRAID ne putem imbunatati starea de sanatate. Aici gasim salina atat de mult laudata. Si pe drept cuvant.

La HOTELUL PRAID din HARGHITA  se afla SALINA si aici putem face speleoterapie si climaterapie.

Este fascinant sa cobori in adancuri, sa iti depasesti teama si sa faci o cura. Un tratament dureaza intre 12 si 18 zile. Salina se afla la 120 de km adancime. Nu va faceti probleme pentru ca veti gasi un personal medical specializat. Cura in salina se face sub supravegherea unei echipe de medici . Tratamentul se imbina cu gimnastica specializata si lungi plimbari. medicii de aici spun ca este indicat sa vii o data ,chiar de doua ori pe an. Aici se trateaza si sinuzite, bronsite cronice.

Gazdele noastre de la HOTEL PRAID ne asigura ca vom fi placut impresionati de serviciile lor de calitate. Si cum sa nu revii aici cand statiunea asta are de toate de la cei care vor relaxare, la cei care vor sa se trateze pana la cei care isi doresc sa organizeze aici evenimente precum nunti, botezuri, evenimente business, worksop-uri. Camerele si apartamentelesunt dragute . Avem internet, putem sa urmarim un film sau ne putem plimba in aerul curat. Sau putem sa ne petrecem toata ziua pe partia de ski.

Merita sa veniti la PRAID! In statiunea PRAID din TINUTUL SECUIESC.

Iar vara in serile racoroase ne putem relaxa si la terasa de 100 de locuri. Si daca nu vrem sa coboram din camera putem sa savuram linistea noptii din balconul camerei.


Vizualizare hartă mărită

ADRESA HOTEL PRAID, HARGHITA

TELEFON +40-266 240 686

MOBIL: +40-744 630 180

E-MAIL: RECEPTIE@HOTELPRAID.RO

Faceţi căutări pe acest blog

Se încarcă...